Meteen naar de inhoud

RUIMTE HUREN

Wil jij onze ruimte huren voor een los moment, vaste wekelijkse tijden of af en toe? Perfect! Want de ruimte leent zich perfect voor wat jij wil doen! Je kunt bij ons les geven, een workshop of ceremonie aanbieden, een netwerk bijeenkomst, ademwerk, een presentatie of fotoshoot… Noem maar op!

TARIEVEN

We hebben een standaard prijslijst voor gebruik van de ruimte (tot 20 personen). Je kunt die hier downloaden.

Tevens hebben we een promotiepakket gemaakt wat je erbij kunt boeken, zodat jouw event nog meer mensen zal bereiken. Download die prijslijst hier.

BESCHIKBAARHEID

Alles wat al gepland is, staat in onze AGENDA. Je ziet daar dus ook wat nog vrij is;-)
Wil je hier contact over of je moment vastleggen, dan kan dat met Wieneke van der Aa via mail!

LUZ NETWERK MOMENT & RUIMTE CHECK

Tijdens het LUZ netwerk moment brengen we likeminded Limburgse ondernemers bij elkaar. Het doel is om elkaar in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen, om de ruimte (nog) eens te bekijken en om eventuele samenwerkingen met ons of met andere ondernemers uit de buurt / van Weerstand of die al iets bij LUZ doen, op te zetten. Op deze manier kan iedereen op een gezellige manier zijn netwerk uitbreiden.

Programma:
We starten om 12:00 uur in de LUZ Roermond ruimte in een kring van matjes, waarbij we onszelf even kort voorstellen. Eigenaar Wieneke de groep voorgaan met een korte ontspanningsoefening. Prepare a little talk over jezelf en wat je doet. Flyers of visitekaartjes meenemen mag uiteraard! Houd het licht en luchtig, dus maak het je niet te moeilijk of te zakelijk 😉 Inloop vanaf 11:50 uur

Vanaf 13:00 uur staat de lunch klaar bij de buren La Fabrique (2 vega bites & een drankje). Dan lopen/zitten we in het gebouw, in onze ruimte of buiten… net hoe je het fijn vindt en met wie je wilt kletsen. Om 14:00 uur is het afgelopen. 

Volgende edities (12:00 – 14:00 uur) :

Deelname = €20 incl. vegetarische lunch (soepje & hapje) & drankje. Minimaal 1 week vantevoren aanmelden via link ^
Route & parkeren

Eerdere edities:

Foto’s: Peggy Maes fotografie