Meteen naar de inhoud

Wim Hof Methode workshop

1x per kwartaal komt Bart Scholtissen naar Roermond voor een dag die je niet snel zal vergeten. Ben jij klaar voor een deep dive? Ademwerk, ijsbad, verbinding, theorie over je zenuwstelsel & meer…. Next one: zondag 2 juli 2023!

Daag jezelf uit next level te gaan op het gebied waar jij op dit moment in je leven behoefte aan hebt. Meld je gauw aan voor deze advanced* Wim Hof Methode workshop dag  (met vegetarische lunch) gehost door gerenommeerd Wim Hof Methode trainer Bart Scholtissen! 

Next sessie = zondag 2 juli 11:00 – 17:00 uur
AANMELDEN: https://www.eversports.nl/widget/w/MOSyw4?event=519161&type=workshop

Wat kun je verwachten? 

Het is een dag vol verbinding, je open stellen, inzichten, uitdagingen, maar ook verzachten, diep gaan, ontspannen. Tools: gesprekken, informatie over je zenuwstelsel & mindset, bewegen, oefeningen, ademsessie en tot slotte inderdaad: dat ijsbad. Je bent er helemaal klaar voor als het ijs erin gaat. Lifechanging!

*Waarom is deze workshop ‘advanced’ ? Bart is geen beginnende Wim Hof Methode trainer. Sterker nog, hij heeft jarenlang het gros opgeleid naast Wim. Zijn ervaring en expertise maakt dat Bart de workshops met zijn eigen blend geeft. De workshop is advanced, maar jij hoeft niet advanced te zijn. All levels! En zeker welkom als je het nog nooit hebt gedaan. Heb je wel al eens ijsbad-workshop gevolgd: dan zul je het verschil vandaag ervaren wat dat ‘advanced’ voor jou kan betekenen. Want Bart zíet jou, voelt jou, en zal je geven wat je nodig hebt. 

Globaal programma

Bart is een supporter van het ‘no program – program’, dus pin je hier niet op vast:

11:00 aankomst, kennismaking
11:30 oefeningen & theorie over mindset / koudetraining / zenuwstelsel / ademwerk
13:00 vegetarische lunch
14:00 oefeningen & breathwork
15:30 ijsbad sessies, sharing circle
17:00 vertrek

Praktisch

De prijs is €150 incl. vegan lunch, koffie & thee. En ijs, heel veel ijs. We starten binnen in de studio van LUZ Roermond, maar een deel van de workshop is ook buiten. Route voor aankomst
Meenemen/aandoen: makkelijke (sport)kleding, dikke sokken, flesje water of thermosfles, zwemkleding, handdoek, slippers. 

Wie is Bart Scholtissen? Ex-wetenschapper, coach, vader… Lees meer over Bart op zijn website of volg hem via Instagram

FAQ

  • Wat als ik niet het ijsbad in durf? Niks moet, alles mag. Je kunt ook deels contact maken het ijs als dat voor jou voldoende is. Of je slaat het over. Waarschijnlijk ben je er wel klaar voor op het moment suprème, maar als het niet zo is, dan is dat ook prima.
  • Ik ben bang dat… Angst is een slechte raadgever… 
    Heb je echt een contra-indicatie, ernstige gezondheids- of psychische klachten of ben je zwanger, neem dan vantevoren even contact op! We kijken graag naar oplossingen of eventueel een 1 op 1 coachingstraject met Bart. 
  • Hoe lang moet ik in het ijsbad zitten? Ten eerste: niks moet. Ten tweede: dit ga je zelf voelen. Bart begeleid 1 op 1 de mensen die erin stappen met volle aandacht.
  • Ik heb het vaker gedaan, is deze workshop dan niet saai voor mij? Iedere keer dat je het doet, zal er iets anders ontstaan. Net wat je op dat moment nodig hebt. Misschien is de ademsessie anders voor je, misschien is het de verbinding met een van de andere deelnemers, misschien is het ijsbad dit keer eye-opening. Je kunt ook spelen met de tijd dat je erin zit, of nog een keer gaan, of je hoofd onder water, of niks daarvan maar alleen dieper de ademsessie induiken. But saai? Nope. 
  • Wat is een ademsessie? Ah mooi, een ademmaagd: laat je maar verrassen. Bart zal het uitleggen, je fijn begeleiden en het zal duidelijk worden. Een ademsessie is mooi, ontspannend, helend en ook iedere keer weer anders. 
  • What’s for lunch? Iets vegetarisch. Bijvoorbeeld een ‘poke’ bowl of een wrap, of salade met nanbrood & smeersels. Heb je specifieke wensen betreffende je eten of allergieën, dan kun je uiteraard ook je eigen lunch meenemen. 

Heb je een andere vraag? Stel hem dan via luzroermond@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.