Meteen naar de inhoud

Breathwork weekend

Zaterdag 30 september & zondag 1 oktober 2023

6 ademcoaches, 5 ademsessies, een lezing & een soundhealing.
Twee dagen verbinding, verlichting, ademwerk | healthy snacks & happy vibes.

Een weekend lang ademwerk!
6 ademcoaches staan voor je klaar voor 5 verschillende sessies & een lezing te verzorgen. Laat je verrassen, zuig informatie op, take a deep deep dive in breathwork & laat los wat je los wil laten dit weekend om verlicht en ontspannen weer naar huis te gaan.

✧ PROGRAMMA korte omschrijving:

✨zaterdag 30 september

 1. 10:00-12:30 uur
  Ademsessie met reiki van Wieneke van der Aa & Soundhealing van Kelsey and the Universe €50
 2. 13:30 – 15:30 uur
  Liquid Breath sessie The G.I.F.T. van Cora Verkuilen €40
 3. 16:30 – 18:30 uur
  Verbonden adem sessie met Nastaran Khandani €35

✨zondag 1 oktober

 1. 10:30 – 12:30 uur Wim Hof Breathing & cacao met Bart Scholtissen €45
 2. 13:30 – 15:30 uur lezing over o.a. de fysiologie van Breathwork & de impact op je zenuwstelsel met Anne Aardening €34
 3. 16:30 – 18:30 uur Breathwork masterclass deep dive met Anne Aardening €50

✧ INFO:

✧ Healthy snacks te koop tussen de sessies door

✧ Bij aanmelding ontvang je voor sessie 1 t/m 4 & voor sessie 6 een document wat je dient door te lezen voor aanvang.

✧ Er zijn matjes, dekens en kussens in de ruimte aanwezig. Neem je liever je eigen spullen mee om comfortabel te zitten/liggen dan mag dat uiteraard!

✧ PRIJZEN:

HELE WEEKEND

 • EARLY BIRD PRIJS: €199 (tot 29 juli = dus €56 korting!!!)
 • REGULAR PRIJS: €234 ipv €255 (is dus €21 korting!!!)

ZATERDAG €117,50

ZONDAG €122,50

✧ LOSSE SESSIES boeken ook mogelijk


✧ PROGRAMMA


DAG 1: Zaterdag 30 september

SESSIE 1: 10:00-12:30 uur
Ademsessie met reiki van Wieneke van der Aa & Soundhealing van Kelsey and the Universe €50

Kelsey geeft bij een ademsessie van Wieneke van der Aa een soundhealing met diverse instrumenten en een stem die je recht in je hart raakt. Wieneke geeft ook reiki tijdens deze mooie reis. De ademreis is niet specifiek 1 ‘ademsoort’ , maar meer een eigen mix met wat zich aandient op dat moment. We zullen zacht beginnen, via lichaams- en adembewustwording en ontspanning naar meer diepgang en ontlading reizen. Je kunt zo diep gaan als goed voelt op het eind om een fijne release te ervaren en je systeem als het ware even te resetten. Dit gecombineerd met de mooie klanken van Kelsey en de reiki-handen van Wieneke, zal dit een heel mooi begin zijn van dit speciale ademweekend bij LUZ!

Meer over Kelsey.
Meer over Wieneke


SESSIE 2: 13:30 – 15:30 uur
Liquid Breath sessie The G.I.F.T. van Cora Verkuilen €40

Master your Breath via deze Liquid Breath® en Gamma Breath Awakening. Cora Verkuilen is de creator van de ademmethode Liquid Breath® (https://liquidbreath.com/), de zachte ademmethode, met de focus op loslaten, de uitademing. Zij gaat je voor in het ervaren van de GIFT, de lange, diep helende en ont-spannende sessie van Liquid Breath®,

Cora en haar team hebben de afgelopen vier jaar internationaal inmiddels meer dan 150 teachers opgeleid. Daarnaast is Cora de enige gecertificeerde Gamma Breath Master van Nederland. Zij neemt jou mee in een Awakening. Van jezelf en jouw energie. Via de adem. En de energie van je adem. In XL-formaat.
Maak je op voor een zinderende ervaring. Kom de diepste ontspanning ever ervaren. Voel erna verlichting en opluchting. Je hoeft er niets voor te kunnen. De adem wijst de weg. Twee uur YOU-Time. De Cora- way.

Meer over Cora Verkuilen & Liquid Breath.


SESSIE 3: 16:30 – 18:30 uur
Verbonden adem sessie met Nastaran Khandani

Nastaran Khandani is going to share her passion for breathwork with you in this relaxing session to end the first day of this breathwork weekend! Originally from Iran. Nastaran is certified as a breathcoach in The Netherlands. Her sessions are an invitation to meet you inner child, embrace it, and continue your day relaxed and light.


DAG 2: zondag 1 oktober

SESSIE 4: 10:30 – 12:30 uur
Wim Hof Breathing & cacao met Bart Scholtissen

De ‘Wim Hof Ademhaling’ is een techniek die iedereen kan leren en die veel gezondheidsvoordelen heeft. Als je ermee begint kan het veel los maken. Het is dan ook fijn om je te laten begeleiden door een ervaren trainer. In een groep ademen met live aanwijzingen en gepaste muziek, geeft ook een heel andere energie dan als je het zelf thuis doet. 

We ademen altijd, maar we zijn ons meestal niet bewust van de kracht ervan. Verhoogde zuurstofniveaus bevatten een schat aan voordelen, en de gespecialiseerde ademhalingstechniek van de Wim Hof-methode ontrafelt ze allemaal: meer energie, verminderde stressniveaus en een verbeterde immuunrespons.

Bart Scholtissen zoekt eerst de verbinding op dmv het delen van een kopje hartopenende Raw Cacao van KAKAW LOVERS, Heerlen. De ademsessie zal een aantal ‘rondes’ kennen, waarbij je zelf je diepte bepaald. Lekkere muziek, helend, verbindend: aanrader!
Meer over Bart: bartscholtissen.nl


SESSIE 5: 13:30 – 15:30 uur
Lezing over o.a. de fysiologie van Breathwork & de impact op je zenuwstelsel met Anne Aardening

The wisest one word sentence: breathe
Hoe simpel kan het zijn? Je adem is er altijd, we zien het meestal als iets volkomen vanzelfsprekends en terwijl hij ons letterlijk het leven geeft zijn we ons vaak heel weinig bewust van de kracht van de adem. 

Elk onderdeel van je adem is als een knop op een bedieningspaneel. Inademing, uitademing, door je neus, door je mond, je lippen, je linker- en je rechterneusgat, ritmisch, verbonden, ingehouden, je diafragma, je ribben, je borst, je schouders, je onderbuik, geforceerd, zuchten, snel, langzaam, tsss, pfff, geluidloos en ga zo maar door. Allemaal hebben ze een functie én een effect. Als je de tijd en ruimte neemt om te observeren hoe deze knoppen en schuifjes op het paneel werken en wat er in jouw systeem gebeurt wanneer je ze bewust inzet, zul je de sleutel vinden tot jouw lijf en je binnenwereld. Je beïnvloedt zo op een uiterst effectieve manier je autonome zenuwstelsel, je hartslag, je slaap en je spijsvertering. Je schakelt bewust tussen de fight or flight en rest and digest modus van je systeem. Je wordt niet meer geleefd door je gedachten, je emoties en fysieke sensaties, maar je bent in staat weer de plek achter het stuur van je leven terug te nemen. 

In deze +/- 1,5 uur durende workshop neemt Anne Aardening je mee op een reis langs je adem en je zenuwstelsel. Tevens is er ruimte om vragen te stellen. 
Anne heeft een achtergrond in de positieve psychologie, is ademcoach en begeleidt in haar eigen praktijk in Maastricht mensen middels de adem o.a. op het gebied van sportprestaties, stress, burnout, angst en paniek. Daarnaast is ze COO van de Breathwork Masterclass en leidt ze samen met Kasper van der Meulen ademcoaches op.

Meer over Breathwork Masterclass.


SESSIE 6: 16:30 – 18:30 uur
Breathwork masterclass deep dive met Anne Aardening

Wist je dat je je adem kunt zien als het versnelling systeem van je auto? Bij elke versnelling hoort een manier van ademen die weer matcht met een staat van je zenuwstelsel. In deze deep dive ademsessie neemt Anne je mee langs de verschillende versnellingen en zul je ervaren hoe je met je adem in een staat van volledige rust, flow, vechten en vluchten kan komen en hoe je tussen deze staten kunt bewegen door het bewust inzetten van je adem. Middels een “minimum effective dose” (dus kort maar krachtig) van verschillende manieren van ademen maak je een reis in je lijf en in je innerlijke wereld. 

Anne heeft een achtergrond in de positieve psychologie, is ademcoach en begeleidt in haar eigen praktijk in Maastricht mensen middels de adem o.a. op het gebied van sportprestaties, stress, burnout, angst en paniek. Daarnaast is ze COO van de Breathwork Masterclass en leidt ze samen met Kasper van der Meulen ademcoaches op.

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, worden er bij inschrijving een aantal contra-indicaties met je gedeeld en een aantal vragen aan je gesteld in een pdf die je ontvangt bij aankoop van je ticket. Neem bij twijfel of vragen vooral even contact op, Anne beantwoordt je vragen graag. anne@polariscoaching.nl t: 06 205 003 22